Reacties

Sarah Domogala
4 jaar geleden

Femke geeft onze zoon sinds zijn negende blikjes in rekenen. De afgelopen twee jaar heeft ze hem niet alleen heel goed ondersteund in het rekenen maar hem daarnaast heel veel zelfvertrouwen gegeven. Hij is wat onzeker en faalangstig en Femke heeft hen geleerd dat hij fouten mag maken en dat het leren ook moeilijk mag zijn en je hulp mag vragen. Het wekelijkse uurtje met Femke heeft hem een boost gegeven op alle vlakken. Femke is heel professioneel, vindingrijk, kundig, empathisch, warm en maakt echt een bijzondere connectie met het kind waardoor leren weer leuk kan worden. Grote aanrader!

Lisette
4 jaar geleden

Femke gaf onze dochter bijles in rekenen. Mijn dochter ging met veel plezier. Femke maakt het werk snel inzichtelijk door middel van werkbladen en spelletjes. Ook kreeg zijn handige geheugensteunen mee voor thuis! Hier heeft mijn dochter veel aan gehad. Ook is Femke erg betrokken bij school en voerde regelmatig gesprekken met de leraar. Helemaal top. Je krijgt echt het gevoel samen met elkaar naar een doel te werken. Ook schatte zij goed in wat haalbaar was voor onze dochter. Wij zouden Femke zeker aanraden!

Thibeau VDB
4 jaar geleden

Als kind had ik op de basisschool vaak moeite met het klassikaal volgen van de lesstof.
Ook had ik ik moeite met het automatiseren, dit had ook te maken met mijn dyslexie.

Femke heeft naar mijn indruk altijd goed ingezien wat ik fout deed of hoe ik iets fout begreep. Vanuit deze hoek ging zij stap voor stap aan de slag met mij. Hier heb ik altijd baat bij gehad en ik denk dat dit is wat ik in de klas ook miste de aandacht aan het stukje interpretatie in de uitleg van voor mij op veel manieren te begrijpen lesstof.
Precies hetzelfde gebeurde weer op de middelbare school en toen ben ik voor de exacte vakken terug bijles gaan volgen bij Femke. Wederom heb ik er baat bij gehad,
ze heeft mij door de examen stof heen geholpen en hier ben ik haar zeer dankbaar voor !
Femke maakt naar mijn indruk ook een goede inschatting van wat een leerling aankan in hoeveelheid en grootte van sprongen, je komt immers om wat te leren!
Zij is ook altijd te benaderen met vragen buiten de bijlestijden, als ik er bij voorbeeld niet uit kwam met het uitvoeren van een opdracht
ook kreeg ik hele handige lesstof/schema's/oefeningen en websites, waar ik thuis meestal nog mee bezig kon zijn.
Twijfel niet om je in te schrijven bij Femke als je mijn verhaal herkent !

Petra Riedl
4 jaar geleden

Wij waren zeer tevreden over de reken/wiskunde bijlessen van Femke voor onze dochter. Haar zelfvertrouwen groeide en cijfers gingen gestaag omhoog.
Ook kreeg ze hulp bij het structureren van leerwerk. Als ouder vond ik het fijn dat ik na iedere bijles een update van de les kreeg via de mail.
Na ruim 3 jaar waren de bijlessen niet meer nodig. Dit vond onze dochter heel jammer!
Ben je opzoek naar professionele bijles/ondersteuning met veel persoonlijke aandacht dan ben je bij Victoriabegeleiding aan het juiste adres.

Reactie plaatsen